Bel ons op: 016 29 87 40

VELOKadee is het kinderfietsabonnement van Velo waarmee je de fiets van je kind kan inruilen wanneer het vorige exemplaar te klein is. Zo heb je altijd een degelijke fiets op maat van je kind, van loopfiets tot grote kinderfiets. Velo wil alle kinderen de kans geven om op een stevige en veilige fiets rond te rijden. Bovendien kan je bij VELO terecht voor het gratis onderhoud van deze kinderfiets. Op 1 september 2022 hebben we - gezien de stijgende kosten van werkuren en fietsonderdelen - de prijs voor het jaarabonnement moeten indexeren naar € 70 (kansentarief via UitPas: €14).

Aangesloten partners zijn de steden/gemeenten Leuven, Aarschot, Herent, Haacht en Keerbergen. Hun inwoners kunnen terecht bij VELO voor een VELOKadeefiets.

VELOKadee wordt gerealiseerd aan de hand van sociale tewerkstelling.

VELOKadee een goed idee!

NIEUW! NIEUW!
Sinds september 2023 kunnen inwoners van Herent en Haacht ook terecht (fiets huren, ruilen, binnenbrengen, laten herstellen) in het FIETSATELIER 'FIETSJEVRIJ' in de kelder van het lokaal dienstencentrum D'ONTMOETING, Mechelsesteenweg 485, Herent (ingang Van Bladelstraat), elke maandag tussen 19.00 en 21.00 u.

 

Gele fiets
Lichtgele kinderfiets
Rode Kinderfiets
Schoolfiets voor meisjes

Altijd een veilige fiets

Goed onderhouden en in prima staat.

Altijd een fiets op maat van je kind

Ergonomisch en comfortabel.


Geen dure kinderfietsaankopen

Bespaar honderden euro's met fietsaankopen voor je kroost.

Geen overvolle garages

Met kinderfietsen die je niet meer gebruikt